Koninklijke erepenning

Lighthouse jaardag 15 mei a.s. afgeblazen

jaardag2020.jpg
 
Het coronavirus rukt nu ook in Nederland snel op. Daarom heeft het landelijk bestuur, in nadrukkelijke samenspraak met departement Noordzeekanaal, besloten dat de jaardag op 15 mei wordt afgeblazen alsook de uitreiking van de Lighthouse Award. We gaan bekijken hoe we deze eventueel op een later moment in het jaar door kunnen laten gaan.

Op dit moment vinden we het gelet op gezondheidsrisico's niet verantwoord om de dag door te laten gaan. Ook zijn we genoodzaakt om op dit moment deze beslissing te nemen vanwege financiële redenen. Met het aangaan van verplichtingen op dit moment lopen we een groot risico als de dag niet door kan gaan.

We vinden het spijtig om deze beslissing te nemen, vooral vanwege het vele werk van het organiserend departement. Voor nu is het echter een verstandig besluit en dragen we op deze manier bij aan het indammen van de verdere verspreiding van het virus. Als de inzichten en het perspectief veranderen, dan komen we uiteraard met een update bij jullie terug.

We vragen jullie ook om de komende periode in de eigen departementen rekening te houden met het coronavirus en grote bijeenkomsten zoveel mogelijk uit te stellen.

Lighthouse jaardag 15 mei a.s. afgeblazen

Terug naar overzicht