Evelien de Wolff aan het woord

Evelien de Wolff aan het woord

Home / Evelien de Wolff aan het woord

lighthouse club - achtergrond wit met cirkels

Evelien de WolffNoordzeekanaal
Projectontwikkelaar bij POG in Baarn en voorzitter Lighthouse Club Noordzeekanaal

Persoonlijk contact vind ik zowel in mijn werk als in mijn netwerk erg belangrijk. Daarom ben ik ook zo enthousiast over de Lighthouse Club. Al tijdens de eerste bijeenkomst die ik bijwoonde, merkte ik het bijzondere contact tussen de leden. Niet voor niets leveren de bijeenkomsten mij veel energie op!

De basisgedachte van de Engelse moeder van Lighthouse is elkaar verenigen. En zorgen voor het welbevinden van alle werkers in de bouw en hun families. Dat zie ik zelf ook als basisgedachte, al is de uitwerking ervan bij ons iets anders. We moeten er voor elkaar zijn. In ons departement zijn vrijwel alle disciplines vertegenwoordigd. Er is altijd wel iemand bij wie je met een vraag terecht kunt. Bovendien heb ik dankzij de projectbezoeken, interessante sprekers en locaties veel kennis over een grote diversiteit aan onderwerpen. Onze bijeenkomsten zijn regelmatig bij een van de leden op locatie. Je komt op plaatsen waar je anders niet zo snel komt. Dat is voor mij als projectontwikkelaar fijn, ik krijg er een brede kijk van.

Ben je nieuwsgierig van aard en houd je ervan om mensen in contact te zijn? Denk je een goede gesprekspartner binnen onze club te zijn? Kom dan sowieso een keer bij ons kijken.

Bundeling

Sinds 2018 zit ik ook in het bestuur van ons departement. Ik heb me bijvoorbeeld ingezet voor de app Bundeling*. Met deze app kunnen leden zich makkelijk aan- of afmelden voor bijeenkomsten. En er zit een chatfunctie op. Dit versterkt het onderlinge contact. Ik zie het trouwens echt als een ondersteuning en niet als een vervanging van persoonlijk contact.

*Deze app is alleen beschikbaar voor leden van de Lighthouse Club.

‘We hebben een bijzondere club. Ik kan de sfeer niet anders omschrijven dan warm, open en toegankelijk. We zijn er voor elkaar.’

– Evelien de Wolff –