Karin Huisman aan het woord

Karin Huisman aan het woord

Home / Karin Huisman aan het woord

lighthouse club - achtergrond wit met cirkels

Karin HuismanGelderland
Advocaat bij Brunet Advocaten in Nijmegen

Als advocaat denk je vooral vanuit je vakgebied. Maar door te weten wat er speelt in de branche, ben ik echt van toegevoegde waarde. Die kennis en ervaring doe ik op bij de Lighthouse Club. Ik hoor daar bijvoorbeeld waar een architect of engineer in zijn werk tegenaan loopt.

De bijeenkomsten van ons departement bestaan veelal uit bedrijfsbezoeken. Wat biedt de bouw allemaal? We kijken, voelen en proeven van verschillende disciplines uit de branche. Deze projectbezoeken spreken mij persoonlijk erg aan. Tijdens zo’n bezoek maak je sneller een praatje met mensen die je misschien anders niet zo snel zou spreken. En dat is de kracht van Lighthouse. Met de leden kan ik op een andere manier praten over mijn werk. Dat is prettig. Natuurlijk is het ook vooral gezellig.

Heb je interesse om lid te worden? Kom dan vooral een keer kijken. Dan zie je hoe divers onze club is en krijg je gegarandeerd direct gevoel bij verschillende aspecten van de bouw.

‘We hebben een gemene deler: de bouwwereld. Toch is iedereen met een ander facet van de bouw bezig. Voor mij als advocaat met specialisatie projectontwikkeling en onroerend goedrecht is het prettig om op deze manier feeling te houden met de branche.’

– Karin Huisman –