Klaartje Molthof aan het woord

Klaartje Molthof aan het woord

Home / Klaartje Molthof aan het woord

lighthouse club - achtergrond wit met cirkels

Klaartje MolthofUtrecht
Commercieel directeur van Plegt-Vos West in Utrecht

De bijeenkomsten, lezingen en projectbezoeken die het departement Utrecht van de Lighthouse Club organiseert, vind ik inspirerend. Deze activiteiten hebben altijd een relatie met het overkoepelende jaarthema. Nu is dat bijvoorbeeld ‘de energietransitie’. De bijeenkomsten geven mij ook letterlijk energie. Bovendien leg je op deze manier makkelijk contact met elkaar.

Ik ben zeker niet alleen vanuit commercieel oogpunt lid geworden van Lighthouse. Mijn motivatie om lid te worden zit in het feit dat ik ook graag kennis deel met andere disciplines uit de bouwbranche. Natuurlijk kom ik er ook disciplines tegen waarmee ik in mijn dagelijkse werk in een bouwteam zit. Maar dan heb je het met elkaar meestal over het betreffende project. Bij de Lighthouse Club hebben we het over bredere thema’s, zoals de toekomst en ontwikkelingen in de bouw.

Door de komst van nieuwe leden verjongt en vernieuwt Lighthouse departement Utrecht. Deze nieuwe leden nemen ook weer nieuwe energie met zich mee. Zo blijven we als netwerkclub bij de tijd. Dat maakt ook dat ik mensen uit mijn netwerk graag koppel aan de Lighthouse Club.

‘Lighthouse departement Utrecht is een kleine netwerkorganisatie. Dat vind ik erg prettig. Je ziet elkaar wat vaker, kent elkaar goed. En de bijeenkomsten en gesprekken hebben altijd een inhoudelijke noot.’

– Klaartje Molthof –