Gerard Hoiting aan het woord

Gerard Hoiting aan het woord

Home / Gerard Hoiting aan het woord

lighthouse club - achtergrond wit met cirkels

Gerard HoitingDrenthe
Directeur van Roelofs Groep in Den Ham

Het delen van informatie vormt de kern van de bijeenkomsten van ons departement. Soms bezoeken we locaties of gaan we op bedrijfsbezoek. Dan bezichtigen we niet alleen, maar krijgen we ook inside-information. Zo brachten we een keer een bezoek aan het infraproject Ring Zuid in Groningen en aan de woonwijk EVA-lanxmeer in Culemborg die ecologisch gebouwd en ontwikkeld is. Beide projecten zijn hun tijd vooruit!

Toen ik werd benaderd om lid te worden van de Lighthouse Club, ben ik eerst een avond gaan kijken. Ik was meteen enthousiast. Bovendien hadden ze nog geen vertegenwoordiging in het departement vanuit het aspect infra. Wat dat betreft een mooie aanvulling.

Dynamisch, verfrissend en met oog op de toekomst. Zo kan ik ons departement in Drenthe het beste omschrijven. Onderwerpen die we aankaarten hebben vrijwel altijd met de toekomst te maken. Denk aan circulaire economie en duurzaamheid. Veel onderwerpen waar iedereen wel raakvlakken mee heeft. Wil je jouw netwerk versterken met andere inzichten, in dezelfde branche? Dan past een lidmaatschap bij je.

‘Het gemêleerde gezelschap van architecten, ontwikkelaars, juristen, installateurs, schilders en meer levert interessante gespreksonderwerpen op. Ook krijg je zicht op elkaars netwerk’

– Gerard Hoiting –