Lobke Opsteen aan het woord

Lobke Opsteen aan het woord

Home / Lobke Opsteen aan het woord

lighthouse club - achtergrond wit met cirkels

Lobke Opsteen – Rivierengebied
Eigenaar van Opsteen | advocaat in vastgoed in Uden

Prettig, veilig en waardevol, zo omschrijf ik de bijeenkomsten van departement Rivierengebied graag. We hebben het gezellig met elkaar, maar kunnen ook eenvoudig sparren op alle niveaus. Ik doe altijd nieuwe kennis op tijdens een bijeenkomst. En vaak kom ik thuis boordevol ideeën. In ons netwerk kan ik vrijwel al mijn vragen te stellen, dat is erg handig.

Een lidmaatschap bij Lighthouse draait dan ook om het inspireren en informeren van elkaar. Dat sprak mij aan en daarom heb ik zelf contact gezocht met de club. Via LinkedIn. In 2017 werd ik lid en inmiddels ben ik voorzitter van departement Rivierengebied. Ik laat me goed horen als ik vind dat zaken beter of anders moeten. Dus die rol past wel bij me. Tot een tijdje geleden was ik de enige vrouw binnen de club. Gelukkig ben ik inmiddels niet meer de enige, zodat ook de vrouwelijke energie binnen de club groeit. Wat mij betreft is dat goed voor de balans in de groep.

In mijn nog korte periode als voorzitter ben ik me gaan inspannen om meer jonge leden aan ons departement te verbinden. Ook professionals in de uitvoering en opdrachtgevers blijven erg welkom. Zo streven we naar steeds meer diversiteit binnen ons departement.

‘Als je in het vastgoed werkzaam bent, dan is een lidmaatschap bij Lighthouse eigenlijk een must.’

– Lobke Opsteen –