Kennis delen of zakendoen? Allebei!

Kennis delen of zakendoen? Allebei!

Home / Kennis delen of zakendoen? Allebei!

lighthouse club - achtergrond wit met cirkels

Bij de Lighthouse Club ontmoeten we elkaar, verbinden we en doen we activiteiten. We zijn zowel een netwerkclub als een kennisplatform. Dit geven we handen en voeten door maandelijks toonaangevende sprekers uit te nodigen en bijvoorbeeld jaarlijkse excursies in binnen- en buitenland. Zakendoen met elkaar is daarin geen doel op zich, maar als je elkaar zo goed kent als wij elkaar kennen, is het bijna vanzelfsprekend om ook met elkaar samen te werken buiten de club. Een kans om niet te laten liggen.

Binnen ons departement vind je veel verschillende vastgoeddisciplines. Van bankiers en projectontwikkelaars tot aannemers en juridisch adviseurs. We kennen en vertrouwen elkaar, de sfeer is goed en dat stimuleren we ook. Dat biedt mooie kansen. Vanuit de leden van mijn departement kwam enige tijd geleden het verzoek eens te benoemen dat die kansen ook benut mogen worden. Dat het ook in deze wat stroevere tijden juist goed is om met je relaties uit de Lighthouse Club te werken. Kijk naar elkaar om, als je een opdracht hebt, kan je die mogelijk met elkaar oppakken.

Dus als woordvoerder van mijn leden sta ik nu regelmatig stil bij de mogelijkheid ook zaken te doen met elkaar. En daar zijn wij vast niet het enige departement in.

Stefan van Dijk
Voorzitter departement IJsselland