Lid worden

Word lid van de Lighthouse Club

Wil jij in vertrouwen goede gesprekken voeren over de bouwsector? Interessante presentaties over onze mooie sector bijwonen? Waardevolle relaties opbouwen? En leren van andermans uitdagingen? Laat ons weten wat je te bieden hebt. Interessante kennis? Innovatieve ideeën? Of een mooi netwerk? Dan zijn we een match!

Leden aan het woord

lighthouse achtergrond

Lighthouse Club App

Als je lid wordt van de Lighthouse Club, krijg je ook toegang tot onze app. Hierin vind je al het nieuws en evenementen (specifiek voor jouw departement), én de contactgegevens van alle leden. Zo kan je altijd de juiste mensen vinden en bereiken.

Aanmelden en introductie

De vertrouwensband tussen de leden van ieder departement vinden wij heel waardevol. Daarom zijn we selectief in wie er lid kan worden. De exacte aanmeldprocedure en het lidmaatschapsgeld kunnen per departement verschillen. Ieder departement bepaalt zijn eigen voorwaarden. Als je hebt aangegeven dat je lid wilt worden, neemt de ledencommissie van het betreffende departement persoonlijk contact met je op. Zij spiegelen je aanvraag aan het ledenbestand voor wat betreft je leeftijd, branche en vakgebied.

De departementen proberen een zo gelijkmatig mogelijke verdeling te bereiken. Ze kunnen daarop sturen. Ook vragen ze aan de huidige leden of zij het ermee eens zijn dat jij lid wordt. Vervolgens adviseert de ledencommissie het bestuur van het departement. Het bestuur neemt de uiteindelijke beslissing. Bij de eerstvolgende bijeenkomst van het departement, word jij als nieuw lid geïntroduceerd. Dan stel je jezelf (en je organisatie) voor. En je geeft aan waarom je lid wordt van onze club.

Interesse in een lidmaatschap?

Bij de Lighthouse Club word je lid van een departement. Je bent welkom als je werkzaam bent in de bouw- en vastgoedsector én voldoet aan één of meer van de volgende voorwaarden:

  • Je bent eigenaar van een bedrijf of geeft leiding aan een bedrijf of instelling in de bouw- en vastgoedwereld of daaraan gerelateerde overheden.
  • Je hebt een relevant werkveld en brengt kennis en betrokkenheid mee.
  • Je hebt een breed netwerk en wilt op ontspannen wijze lid zijn van de club. Zonder direct zakelijk gewin als oogmerk.
  • Je bent werkzaam in een bedrijfssegment dat past binnen een evenwichtig ledenbestand (dit kan dus veranderen in de loop van de tijd en verschilt per departement).
  • Je hebt innovatieve denkkracht en brengt inspiratie mee voor de andere leden.
  • Logischerwijs ben je woonachtig of werkzaam in de regio van het departement.

 

Zo kom je in contact met een departement:

  • Meld jezelf aan via deze website.
  • Een van de leden van een departement draagt je voor.
  • De Ledencommissie van een departement benadert je specifiek om lid te worden.
  • Ben je enthousiast en wil je na deze kennismaking daadwerkelijk lid worden? Dan stuurt het secretariaat van het departement de aanmeldingsformulieren naar je toe.

Mail het secretariaat van Lighthouse

Benieuwd?

Benieuwd wat onze club voor jou zou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Departement Den Bosch

Carl Peter GoossenOntwerpmanager en directeur van Bouwnext in Ede

Netwerken is iets dat in me zit. Zo kwam ik via een ander netwerk in contact met de Lighthouse Club. Ik merkte al snel dat het een verrijking is. Je kunt laten zien waar je mee bezig bent, maar ook waar je moeite mee hebt. De bijeenkomsten in Den Bosch zijn professioneel georganiseerd. Gesprekken hebben diepgang. We ondersteunen elkaar en zijn goed op elkaar afgestemd. Hierdoor kunnen we elkaar als leden een spiegel voor houden. Op een gemoedelijke manier.

Carl Peter Goossen - Lighthouse Club