De Peel-Maasvallei

Departement
De Peel-Maasvallei

We leren van elkaar en delen kennis met elkaar in vertrouwen. Dat is het uitgangspunt van onze club.

 

Clubrestaurant: Wisselende locaties

Clubdag: 1e dinsdag van de maand

lighthouse club - achtergrond wit met cirkels

De Peel-Maasvallei

Het departement De Peel-Maasvallei bestaat uit 26 enthousiaste leden actief in de volle breedte van de bouw- en vastgoedsector. Onze leden zijn gevestigd in Noord-Limburg, Zuid-Oost Brabant en de regio Nijmegen.

 

tekening nieuwbouwproject - Lighthouse Club

Elke 1e dinsdag van de maand ontmoeten we elkaar en spreken we over de ontwikkelingen binnen onze sector en diverse vakgebieden. De bijeenkomsten worden gevuld met interessante thema’s, leuke discussies, goede sprekers, projectbezoeken en een gezellig diner om op ontspannen wijze met elkaar van gedachten te wisselen.

Ons departement kenmerkt zich door het zakelijke aspect te verbinden met de persoonlijke en sociale waarden van onze leden. Hierdoor is een hechte club ontstaan van mensen die elkaar vertrouwen, van elkaar leren en elkaar weten te vinden. Op het zakelijke vlak en daarbuiten.

We zijn altijd opzoek naar nieuwe leden die een mooie toevoeging zijn voor onze club. Wil je één van onze informele bijeenkomsten bijwonen? Je bent van harte welkom! Neem contact via de pagina ‘Word lid‘.

De informele sfeer tijdens onze bijeenkomsten kenmerkt de club. De sprekers zorgen altijd voor een mooie en leerzame discussie. Een hechte groep van gelijkgestemden op het zakelijke en persoonlijke vlak!

– Jan van den Heuvel, departement Peel-Maasvallei