Amsterdam

Departement
Amsterdam

Met ons departement hebben we tien bijeenkomsten per jaar.

 

Clubrestaurant: Industrieele Groote Club

Adres: Dam 27, 1012 JS Amsterdam

Clubdag: 2e dinsdag van de maand

lighthouse club - achtergrond wit met cirkels

Amsterdam

Het bruist in het centrum van Amsterdam op alle vlakken. Te midden van dat alles heeft het Amsterdamse departement de ontmoetingsplek voor beslissers in de regionale bouwkolom.

overleg groot bouwproject - Lighthouse Club

Ongeveer vijftig leden treffen elkaar maandelijks, afwisselend op een inspirerende projectlocatie, bij een interessant bedrijf of in de statige Koninklijke Industrieele Groote Club gevestigd aan de Dam voor een gezellige avond, informatieve bijdragen een informele maaltijd met ruimte voor het verder verdiepen van persoonlijke contacten.

Heb je interesse of vragen, neem dan gerust contact op via deze pagina en dan zien we je graag op een van onze volgende bijeenkomsten.

We hebben een zeer diverse groep mensen, wat de gesprekken extra interessant maakt en we alles van verschillende kanten kunnen bekijken. De tien bijeenkomsten per jaar worden dan ook breed gewaardeerd.

Patrick IJnsen en Chretien Mommers, voorzitters departement Amsterdam


Een interview met…

Syto GoslingaAmsterdam Bouwmarketeer en directeur van De Bouwer & Partners in Muiden

Als marketeer in de bouw ben ik tijdens de bijeenkomsten van de Lighthouse Club in Amsterdam een beetje een vreemde eend in de bijt. We vormen sowieso een bont gezelschap. Dit heeft invloed op de kwaliteit en de aard van de gesprekken. Het zorgt ervoor dat we vanuit verschillende invalshoeken onderwerpen met elkaar kunnen aansnijden.

Met ons departement hebben we tien bijeenkomsten per jaar. Vier daarvan vinden plaats in een voormalig herensociëteit op de Dam in Amsterdam. De overige bijeenkomsten zijn op locatie. In de metro, het Amsterdam RAI Hotel, de Noord/Zuidlijn, het Filmmuseum… stuk voor stuk geweldige projecten. We komen er vaak nog voordat een gebouw wordt geopend. Heel interessant! Bovenal zijn het plezierige bijeenkomsten waar je leuke gesprekken voert.

Het is fijn om een netwerk te hebben waar je op terug kunt vallen. De Lighthouse Club is zo’n netwerk. Het is niet voor niets dat ik al ruim 20 jaar lid ben. Kom eens langs en maak het mee!


Syto GoslingaBouwmarketeer en directeur van De Bouwer & Partners in Muiden