Aruba

Departement
Aruba

Nieuwe ondernemers zijn altijd welkom in ons departement. Momenteel zoeken we specifiek mensen die actief zijn in de projectontwikkeling, installatiebranche en bouw-juridische branche.

 

Clubrestaurant: Divi Phoenix Beach Resort

Adres: J.E. Irausquin Blvd 75, Noord, Aruba

Clubdag: laatste donderdag (even maanden)

lighthouse club - achtergrond wit met cirkels

Aruba

De achttien leden van Lighthouse Club Aruba vormen een gevarieerd, maar zeer saamhorige club ondernemers. Veel verschillende bouwgerelateerde bedrijven zijn vertegenwoordigd en samen dragen we de goede naam van de bouwbranche uit. Sinds 2002 komen we om de maand bij elkaar, in een relaxte setting aan het prachtige strand van Aruba. Onze groep bestaat uit ondernemers in de leeftijd van 40 tot 75 jaar.

We inspireren elkaar en voeren een goed gesprek. Daarnaast ondersteunen we ook de TU Delft-studenten van de ABC-eilanden die voor hun studie in Nederland verblijven met raad en financiële daad. Zo geven ze een digitaal kwartaalblad uit en organiseren ze excursies. Daarnaast dragen we bij aan artistieke projecten, uiteraard met het accent op de bouw. Zo is er een boek gepubliceerd over de regio van de eerste steengroeven en een video verschenen over een artistieke gevel op het gebouw waar de eerste Eilandsregering bij elkaar kwam.

“We hebben een hele saamhorige en gemoedelijke groep. Dat is heel waardevol, juist op zo’n klein eiland als Aruba, waar je ook elkaars concurrent bent.”

Bert Kamsteeg, voorzitter departement Aruba