Noord

Departement
Noord

Een hechte groep ondernemers

 

Clubrestaurant: Herberg de Blankehoeve

Adres: Beslotenveenseweg 2, 9479 TL Noordlaren

Clubdag: laatste maandag van de maand

lighthouse club - achtergrond wit met cirkels

Noord

Wij zijn een gemêleerd gezelschap van mannen en vrouwen met uiteenlopende professies. Tijdens onze bijeenkomsten is er veel ruimte voor humor, maar ook voor goede en serieuze gesprekken. De sfeer is altijd ontspannen. Vanwege de grote opkomst tijdens de bijeenkomsten is onze groep de afgelopen jaren steeds hechter geworden. Een vertegenwoordiging vanuit de gemeente zou een mooie toevoeging aan ons departement zijn.

werk bouwproject - Lighthouse Club

“Zakelijk maar ook privé weten we elkaar goed te vinden.”

Thijs van Bree


Een interview met…

Karin HuismanGelderland – Advocaat bij Brunet Advocaten in Nijmegen

Als advocaat denk je vooral vanuit je vakgebied. Maar door te weten wat er speelt in de branche, ben ik echt van toegevoegde waarde. Die kennis en ervaring doe ik op bij de Lighthouse Club. Ik hoor daar bijvoorbeeld waar een architect of engineer in zijn werk tegenaan loopt.

De bijeenkomsten van ons departement bestaan veelal uit bedrijfsbezoeken. Wat biedt de bouw allemaal? We kijken, voelen en proeven van verschillende disciplines uit de branche. Deze projectbezoeken spreken mij persoonlijk erg aan. Tijdens zo’n bezoek maak je sneller een praatje met mensen die je misschien anders niet zo snel zou spreken. En dat is de kracht van Lighthouse. Met de leden kan ik op een andere manier praten over mijn werk. Dat is prettig. Natuurlijk is het ook vooral gezellig.

Heb je interesse om lid te worden? Kom dan vooral een keer kijken. Dan zie je hoe divers onze club is en krijg je gegarandeerd direct gevoel bij verschillende aspecten van de bouw.

Karin HuismanGelderland – Advocaat bij Brunet Advocaten in Nijmegen