Noordzeekanaal

Departement
Noordzeekanaal

Een club diverse en enthousiaste ondernemers

 

Clubrestaurant: verschillende locaties

Clubdag: 3e donderdag van de maand

E-mail: noordzeekanaal@lighthouseclub.nl

lighthouse club - achtergrond wit met cirkels

Noordzeekanaal

Ons departement heeft geen vaste vergaderlocatie: iedere maand gaan we op pad en bezoeken we een bijzonder project, waar vaak één van onze leden bij betrokken is. We zitten dus niet stil en hebben steeds een bijzondere en leerzame bijeenkomst. We onderscheiden ons door de diversiteit aan leden en zoeken daarbij de volledige breedte van de bouwwereld. Ook proberen wij altijd aansluiting te vinden bij het onderwijs en de (semi-)overheid.

Onze mentaliteit is recht-door-zee. Door de laagdrempelige en goede sfeer weten we elkaar in het zakelijke leven goed te vinden. Ben jij op zoek naar een inspirerende omgeving en kun je iets bijdragen vanuit jouw expertise? Neem dan contact met ons op!

 

tekening nieuwbouwproject - Lighthouse Club

‘We hebben een bijzondere club. Ik kan de sfeer niet anders omschrijven dan warm, open en toegankelijk. We zijn er voor elkaar.’

Evelien de Wolff

Een interview met…

Evelien de Wolff Noordzeekanaal – Projectontwikkelaar bij POG in Baarn

Persoonlijk contact vind ik zowel in mijn werk als in mijn netwerk erg belangrijk. Daarom ben ik ook zo enthousiast over de Lighthouse Club. Al tijdens de eerste bijeenkomst die ik bijwoonde, merkte ik het bijzondere contact tussen de leden. Niet voor niets leveren de bijeenkomsten mij veel energie op!

De basisgedachte van de Engelse moeder van Lighthouse is elkaar verenigen. En zorgen voor het welbevinden van alle werkers in de bouw en hun families. Dat zie ik zelf ook als basisgedachte, al is de uitwerking ervan bij ons iets anders. We moeten er voor elkaar zijn. In ons departement zijn vrijwel alle disciplines vertegenwoordigd. Er is altijd wel iemand bij wie je met een vraag terecht kunt. Bovendien heb ik dankzij de projectbezoeken, interessante sprekers en locaties veel kennis over een grote diversiteit aan onderwerpen. Onze bijeenkomsten zijn regelmatig bij een van de leden op locatie. Je komt op plaatsen waar je anders niet zo snel komt. Dat is voor mij als projectontwikkelaar fijn, ik krijg er een brede kijk van.

Ben je nieuwsgierig van aard en houd je ervan om mensen in contact te zijn? Denk je een goede gesprekspartner binnen onze club te zijn? Kom dan sowieso een keer bij ons kijken.

Bundeling: Ik zat ook in het bestuur van ons departement. Ik heb me bijvoorbeeld ingezet voor de app Bundeling*. Met deze app kunnen leden zich makkelijk aan- of afmelden voor bijeenkomsten. En er zit een chatfunctie op. Dit versterkt het onderlinge contact. Ik zie het trouwens echt als een ondersteuning en niet als een vervanging van persoonlijk contact.

Evelien de Wolff – Projectontwikkelaar bij POG in Baarn en voorzitter Lighthouse Club Noordzeekanaal