Rivierengebied

Departement
Rivierengebied

Een ervaren club met ambitie

 

Clubrestaurant: Restaurant Clemens

Adres: Willibrordusweg 81, 5342 LG Oss

Clubdag: 3e maandag van de maand

E-mail: rivierengebied@lighthouseclub.nl

lighthouse club - achtergrond wit met cirkels

Rivierengebied

Wij zijn trots op onze leden. Op dit moment is onze club een mooie samenstelling van ondernemers in de bouw en toeleveranciers die gespecialiseerd zijn in de bouw of het vastgoed. Ervaren mensen met veel kennis die soms alleen zijdelings nog actief zijn. Maar ook startende ondernemers die willen groeien in hun vak en als persoon. Die combinatie zorgt iedere keer voor prettige en energieke bijeenkomsten.

 

overleg groot bouwproject - Lighthouse Club

In vertrouwen gaan we met elkaar het gesprek aan. Ons netwerk breiden we graag uit met leden die actief zijn bij een gemeente of woningbouwcorporatie. Ook uitvoerende ondernemers in de bouw zijn een welkome aanvulling.

“Onze bijeenkomsten zijn erg gezellig met een aantrekkelijk programma. We kunnen echt op elkaar ‘bouwen’. Ik heb altijd zin om erheen te gaan”


Een interview met…

Lobke Opsteen – Rivierengebied – Eigenaar van Opsteen | advocaat in vastgoed in Uden

Prettig, veilig en waardevol, zo omschrijf ik de bijeenkomsten van departement Rivierengebied graag. We hebben het gezellig met elkaar, maar kunnen ook eenvoudig sparren op alle niveaus. Ik doe altijd nieuwe kennis op tijdens een bijeenkomst. En vaak kom ik thuis boordevol ideeën. In ons netwerk kan ik vrijwel al mijn vragen te stellen, dat is erg handig.

Een lidmaatschap bij Lighthouse draait dan ook om het inspireren en informeren van elkaar. Dat sprak mij aan en daarom heb ik zelf contact gezocht met de club. Via LinkedIn. In 2017 werd ik lid en inmiddels ben ik voorzitter van departement Rivierengebied. Ik laat me goed horen als ik vind dat zaken beter of anders moeten. Dus die rol past wel bij me. Tot een tijdje geleden was ik de enige vrouw binnen de club. Gelukkig ben ik inmiddels niet meer de enige, zodat ook de vrouwelijke energie binnen de club groeit. Wat mij betreft is dat goed voor de balans in de groep.

In mijn nog korte periode als voorzitter ben ik me gaan inspannen om meer jonge leden aan ons departement te verbinden. Ook professionals in de uitvoering en opdrachtgevers blijven erg welkom. Zo streven we naar steeds meer diversiteit binnen ons departement.

‘Als je in het vastgoed werkzaam bent, dan is een lidmaatschap bij Lighthouse eigenlijk een must.’

Lobke Opsteen – Rivierengebied Eigenaar van Opsteen | advocaat in vastgoed in Uden