Rivierengebied

Departement
Rivierengebied

Een ervaren club met ambitie

 

Clubrestaurant: Restaurant Clemens

Adres: Willibrordusweg 81, 5342 LG Oss

Clubdag: 3e maandag van de maand

lighthouse club - achtergrond wit met cirkels

Rivierengebied

Wij zijn trots op onze leden. Op dit moment is onze club een mooie samenstelling van ondernemers in de bouw en toeleveranciers die gespecialiseerd zijn in de bouw of het vastgoed. Ervaren mensen met veel kennis die soms alleen zijdelings nog actief zijn. Maar ook startende ondernemers die willen groeien in hun vak en als persoon. Die combinatie zorgt iedere keer voor prettige en energieke bijeenkomsten.

 

overleg groot bouwproject - Lighthouse Club

In vertrouwen gaan we met elkaar het gesprek aan. Ons netwerk breiden we graag uit met leden die actief zijn bij een gemeente of woningbouwcorporatie. Ook uitvoerende ondernemers in de bouw zijn een welkome aanvulling.

“Onze bijeenkomsten zijn erg gezellig met een aantrekkelijk programma. We kunnen echt op elkaar ‘bouwen’. Ik heb altijd zin om erheen te gaan”


Een interview met ….

Carl Peter Goossen Den Bosch – Ontwerpmanager en directeur van Bouwnext in Ede

Oorspronkelijk kom ik uit Twente. In het mysterieuze landschap daar kun je vaak niet verder kijken dan 100 meter. Later verhuisde ik naar het midden van het land. Opeens kon ik kilometers ver van me afkijken. Wat een ander gevoel! Dat verschil ervaar ik ook bij de verschillende departementen binnen de Lighthouse Club. Ieder departement is anders en afgestemd op de cultuur van de mensen uit die streek. Dat is heel waardevol.

Netwerken is iets dat in me zit. Zo kwam ik via een ander netwerk in contact met de Lighthouse Club. Ik merkte al snel dat het een verrijking is. Je kunt laten zien waar je mee bezig bent, maar ook waar je moeite mee hebt. De bijeenkomsten in Den Bosch zijn professioneel georganiseerd. Gesprekken hebben diepgang. We ondersteunen elkaar en zijn goed op elkaar afgestemd. Hierdoor kunnen we elkaar als leden een spiegel voor houden. Op een gemoedelijke manier.

Twee jaar gelden won ik de Lighthouse Award met het concept wnr.nu (WoonlastenNeutraalRenoveren). Hiermee zorgen we voor een duurzame renovatie, zonder extra investeringen voor de bewoner. De Award was een mooie waardering. En tegelijkertijd zorgde het voor veel bekendheid. Op die manier is de Lighthouse Club voor mij al van grote waarde gebleken. Kom gerust ook kennismaken tijdens een van onze bijeenkomsten in Kasteel Maurik. En ervaar de meerwaarde die de club je kan bieden.


Carl Peter GoossenOntwerpmanager en directeur van Bouwnext in Ede