Curaçao

Departement
Curaçao

We leren van elkaar en delen kennis met elkaar in vertrouwen. Dat is het uitgangspunt van onze club.

 

Clubrestaurant: Avila Beach Hotel

Clubdag: Om en om de laatste dinsdag/woensdag van de maand.

lighthouse club - achtergrond wit met cirkels

Curaçao

Nieuwe leden die een actieve bijdrage willen leveren aan de Club zijn altijd welkom in ons mooie en actieve departement. Momenteel zoeken we specifiek mensen die actief zijn in de architectenbranche.

 

kantoor werkvloer - Lighthouse Club

De veertig à vijftig leden van Lighthouse Club Curaçao vormen een hechte groep professionals die elkaar graag ontmoeten in een gemoedelijke sfeer. Naast deze gemoedelijkheid en gezelligheid zijn we ook serieus en zeer betrokken naar elkaar. We gaan open en vertrouwelijk met elkaar om, we hebben respect voor elkaar en juist daardoor blijft geen onderwerp onbesproken. Zo spreken we bijvoorbeeld vaak over de verschillende disciplines in onze club. Gelukkig zijn de laatste jaren steeds meer jonge leden en vrouwen aangesloten.

Voor bijna elke meeting organiseren wij een excursie naar een bouwproject. Juist door dit zo vaak te doen, leert de groep veel van en met elkaar. De projecten bespreken we uiteraard uitgebreid. Zo delen we informatie en kennis. Niet alleen door de excursies, maar ook door lezingen en, niet te vergeten, goede gesprekken onderling. We houden elkaar scherp en blijven zo innovatief denken én werken.

“Onze club kan ik omschrijven als actief en divers. We houden elkaar echt scherp, dat ervaart iedereen als heel waardevol.”

Ergün Erkoçu, voorzitter departement Curaçao