Gelderland

Departement
Gelderland

De bijeenkomsten van ons departement bestaan veelal uit bedrijfsbezoeken. We kijken, voelen en proeven van verschillende disciplines uit de branche.

 

Clubrestaurant: Wijnhuis Robbers & van den Hoogen

Adres: Velperweg 23, 6824 BC Arnhem

Clubdag: 3e dinsdag van de maand

lighthouse club - achtergrond wit met cirkels

Gelderland

De Lighthouse Club Nederland is opgedeeld in 34 departementen. Deze departementen maken de Lighthouse Club. Het zijn onze lokale wortels, verspreid over heel Nederland. Ieder departement is een zelfstandige vereniging met een eigen bestuur en een eigen invulling van het beleid. Elke club heeft inspirerende bijeenkomsten met interessante thema’s, goede sprekers, voorbeeldprojecten en inhoudelijke discussies.

 

nieuwbouwproject - Lighthouse Club

‘We hebben een gemene deler: de bouwwereld. Toch is iedereen met een ander facet van de bouw bezig. Voor mij als advocaat met specialisatie projectontwikkeling en onroerend goedrecht is het prettig om op deze manier feeling te houden met de branche.’

Karin Huisman


Een interview met…

Karin HuismanGelderland – Advocaat bij Brunet Advocaten in Nijmegen

Als advocaat denk je vooral vanuit je vakgebied. Maar door te weten wat er speelt in de branche, ben ik echt van toegevoegde waarde. Die kennis en ervaring doe ik op bij de Lighthouse Club. Ik hoor daar bijvoorbeeld waar een architect of engineer in zijn werk tegenaan loopt.

De bijeenkomsten van ons departement bestaan veelal uit bedrijfsbezoeken. Wat biedt de bouw allemaal? We kijken, voelen en proeven van verschillende disciplines uit de branche. Deze projectbezoeken spreken mij persoonlijk erg aan. Tijdens zo’n bezoek maak je sneller een praatje met mensen die je misschien anders niet zo snel zou spreken. En dat is de kracht van Lighthouse. Met de leden kan ik op een andere manier praten over mijn werk. Dat is prettig. Natuurlijk is het ook vooral gezellig.

Heb je interesse om lid te worden? Kom dan vooral een keer kijken. Dan zie je hoe divers onze club is en krijg je gegarandeerd direct gevoel bij verschillende aspecten van de bouw.

Karin HuismanGelderland – Advocaat bij Brunet Advocaten in Nijmegen