Gelderland

Departement
Gelderland

Het programma, bestaande uit projectbezoeken en lezingen, sluit altijd aan op de actualiteit. We kijken nadrukkelijk naar nieuwe oplossingen en bouwmethoden.

 

Clubrestaurant: Onze locatie is iedere keer anders. Vaak houden we bijeenkomsten op locatie, in een bedrijf of bij een project.

Aantal Leden: 40

Telefoon: 06 – 21826806

E-mail: r.brinkman@mastermate.nl

lighthouse club - achtergrond wit met cirkels

Een actieve en hechte groep ondernemers

Al onze leden zijn actief in een hoog kader van de bouw. Opdrachtgevers, ontwikkelaars, toeleveranciers, fabrikanten, adviseurs en zelfs vanuit het onderwijs zijn we vertegenwoordigd. Veel zakelijke contacten binnen onze club zijn inmiddels uitgegroeid tot leuke, persoonlijke contacten.

Ik wil ook lid worden

nieuwbouwproject - Lighthouse Club

Waar mogelijk helpen we elkaar. De leden zijn onderling erg betrokken. Daarom is er tijdens onze bijeenkomsten altijd ruimschoots de tijd om onderling contact te hebben, bijvoorbeeld tijdens het diner.

Bestuur
Richard Brinkman – voorzitter
Rob Tollenaar – secretaris
Maurice Linssen – penningmeester
Niels Beekhuizen, Egbert van Dijk en Barend van Laar – programmacommissie

“Wij streven ernaar om met ons departement een afspiegeling van de gehele bouwkolom te zijn”


Een interview met…

Karin HuismanGelderland – Advocaat bij Brunet Advocaten in Nijmegen

Als advocaat denk je vooral vanuit je vakgebied. Maar door te weten wat er speelt in de branche, ben ik echt van toegevoegde waarde. Die kennis en ervaring doe ik op bij de Lighthouse Club. Ik hoor daar bijvoorbeeld waar een architect of engineer in zijn werk tegenaan loopt.

De bijeenkomsten van ons departement bestaan veelal uit bedrijfsbezoeken. Wat biedt de bouw allemaal? We kijken, voelen en proeven van verschillende disciplines uit de branche. Deze projectbezoeken spreken mij persoonlijk erg aan. Tijdens zo’n bezoek maak je sneller een praatje met mensen die je misschien anders niet zo snel zou spreken. En dat is de kracht van Lighthouse. Met de leden kan ik op een andere manier praten over mijn werk. Dat is prettig. Natuurlijk is het ook vooral gezellig.

Heb je interesse om lid te worden? Kom dan vooral een keer kijken. Dan zie je hoe divers onze club is en krijg je gegarandeerd direct gevoel bij verschillende aspecten van de bouw.

Karin HuismanGelderland – Advocaat bij Brunet Advocaten in Nijmegen