Zeeland

Departement
Zeeland

Een informeel gezelschap met toekomst

 

Clubrestaurant: Amadore Hotel Restaurant Arneville

Adres: Buitenruststraat 22, 4337 EH Middelburg

Clubdag: 4e maandag van de maand

lighthouse club - achtergrond wit met cirkels

Zeeland

In een relatief korte tijd hebben wij als departement een mooi ledenbestand opgebouwd. Ouderen, jongeren, mannen en vrouwen. Met spreiding over geheel Zeeland. We leren van elkaar en zoeken verbinding. En dat gaat heel kameraadschappelijk, informeel en met humor, maar wel met respect voor elkaar. Ook deelnemen aan onze gevarieerde en interessante bijeenkomsten?

 

kraan - Lighthouse Club

Voor een goede spreiding zoeken we nog bedrijven uit Tholen, Schouwen-Duiveland en Zeeuws-Vlaanderen. Ook actievelingen in de communicatie, bouw, keukens, verlichting, overheid en onderwijs zijn welkom.

“Voor de inwendige mens wordt goed gezorgd. Mossels eten in Philippine, dat wil geen van onze leden missen”


Een interview met…

Syto GoslingaAmsterdam Bouwmarketeer en directeur van De Bouwer & Partners in Muiden

Als marketeer in de bouw ben ik tijdens de bijeenkomsten van de Lighthouse Club in Amsterdam een beetje een vreemde eend in de bijt. We vormen sowieso een bont gezelschap. Dit heeft invloed op de kwaliteit en de aard van de gesprekken. Het zorgt ervoor dat we vanuit verschillende invalshoeken onderwerpen met elkaar kunnen aansnijden.

Met ons departement hebben we tien bijeenkomsten per jaar. Vier daarvan vinden plaats in een voormalig herensociëteit op de Dam in Amsterdam. De overige bijeenkomsten zijn op locatie. In de metro, het Amsterdam RAI Hotel, de Noord/Zuidlijn, het Filmmuseum… stuk voor stuk geweldige projecten. We komen er vaak nog voordat een gebouw wordt geopend. Heel interessant! Bovenal zijn het plezierige bijeenkomsten waar je leuke gesprekken voert.

Het is fijn om een netwerk te hebben waar je op terug kunt vallen. De Lighthouse Club is zo’n netwerk. Het is niet voor niets dat ik al ruim 20 jaar lid ben. Kom eens langs en maak het mee!


Syto GoslingaBouwmarketeer en directeur van De Bouwer & Partners in Muiden