Haaglanden

Departement
Haaglanden

Wij streven naar verdere groei van de leden, en zouden naast de zakelijke leden ook graag corporaties, gemeenten en andere overheidsinstellingen welkom willen heten.

 

Clubrestaurant: Central Park

Adres: Oosteinde 14, 2271 EH Voorburg

Clubdag: 3e dinsdag van de maand

lighthouse club - achtergrond wit met cirkels

Haaglanden

Met een groep van ongeveer 61 leden is departement Haaglanden een ongedwongen, vertrouwelijke en informele groep. We streven naar diversiteit binnen de bouwketen en we informeren elkaar over de ontwikkelingen binnen de verschillende vakgebieden. Elk jaar kiezen we een jaarthema binnen de bouwkolom waar we onze bijeenkomsten op aansluiten. Zo laten we ons inspireren door de verschillende aanwezige perspectieven.

overleg groot bouwproject - Lighthouse Club

Binnen ons departement is dan ook breed scala van bouwgerelateerde vakgebieden vertegenwoordigd, zoals architecten, bouwers, ontwikkelaars, maar ook notarissen, sales en marketing en technische consultants.

De onderlinge band bij ons departement vinden we van groot belang. Niet alleen zorgt het vertrouwelijk karakter tussen de leden ervoor dat we zakelijke issues in vertrouwen met elkaar bespreken, ook inspireert de onderlinge band menige vriendschap tussen de leden.

“Ik ben vooral trots op het onderlinge vertrouwen binnen ons departement; het helpt ons echt goede gesprekken te voeren”

Michael van Boheemen, voorzitter Haaglanden

Een impressie van departement Haaglanden