Midden Brabant

Departement
Midden Brabant

We leren van elkaar en delen kennis met elkaar in vertrouwen. Dat is het uitgangspunt van onze club.

 

Clubrestaurant: Onsz Restaurant

Adres: ‘t Zwaantje 1, 5056 ED Berkel-Enschot

Clubdag: 3e maandag van de maand

lighthouse club - achtergrond wit met cirkels

Midden Brabant

De Lighthouse Club Nederland is opgedeeld in 34 departementen. Deze departementen maken de Lighthouse Club. Het zijn onze lokale wortels, verspreid over heel Nederland. Ieder departement is een zelfstandige vereniging met een eigen bestuur en een eigen invulling van het beleid. Elke club heeft inspirerende bijeenkomsten met interessante thema’s, goede sprekers, voorbeeldprojecten en inhoudelijke discussies.

 

tekening nieuwbouwproject - Lighthouse Club

‘We hebben een bijzondere club. Ik kan de sfeer niet anders omschrijven dan warm, open en toegankelijk. We zijn er voor elkaar.’

Evelien de Wolff

Een interview met…

Evelien de Wolff Noordzeekanaal – Projectontwikkelaar bij POG in Baarn en voorzitter Lighthouse Club Noordzeekanaal

Persoonlijk contact vind ik zowel in mijn werk als in mijn netwerk erg belangrijk. Daarom ben ik ook zo enthousiast over de Lighthouse Club. Al tijdens de eerste bijeenkomst die ik bijwoonde, merkte ik het bijzondere contact tussen de leden. Niet voor niets leveren de bijeenkomsten mij veel energie op!

De basisgedachte van de Engelse moeder van Lighthouse is elkaar verenigen. En zorgen voor het welbevinden van alle werkers in de bouw en hun families. Dat zie ik zelf ook als basisgedachte, al is de uitwerking ervan bij ons iets anders. We moeten er voor elkaar zijn. In ons departement zijn vrijwel alle disciplines vertegenwoordigd. Er is altijd wel iemand bij wie je met een vraag terecht kunt. Bovendien heb ik dankzij de projectbezoeken, interessante sprekers en locaties veel kennis over een grote diversiteit aan onderwerpen. Onze bijeenkomsten zijn regelmatig bij een van de leden op locatie. Je komt op plaatsen waar je anders niet zo snel komt. Dat is voor mij als projectontwikkelaar fijn, ik krijg er een brede kijk van.

Ben je nieuwsgierig van aard en houd je ervan om mensen in contact te zijn? Denk je een goede gesprekspartner binnen onze club te zijn? Kom dan sowieso een keer bij ons kijken.

Bundeling: Sinds 2018 zit ik ook in het bestuur van ons departement. Ik heb me bijvoorbeeld ingezet voor de app Bundeling*. Met deze app kunnen leden zich makkelijk aan- of afmelden voor bijeenkomsten. En er zit een chatfunctie op. Dit versterkt het onderlinge contact. Ik zie het trouwens echt als een ondersteuning en niet als een vervanging van persoonlijk contact.

Evelien de Wolff – Projectontwikkelaar bij POG in Baarn en voorzitter Lighthouse Club Noordzeekanaal