Koninklijke erepenning
Screen Shot 2018-04-10 at 22.43.11.png

Interdepartementale bijeenkomst van dinsdag 10 april jl


Op dinsdag 10 april 2018 waren de departementen Amsterdam, Noordzeekanaal en Haarlemmermeer te gast in de Amsterdamse Bijlmerbajes.
Er was ook vertegenwoordiging van het departement Noord Holland Noord én het Landelijk bestuur was aanwezig middels Ronald Gout en Miriam Hersmis.

Bekijk bericht

Genomineerden Lighthouse Award 2018 zijn bekend!


De genomineerden van de Lighthouse Award 2018 zijn bekend! De 21 inschrijvingen uit de bouw- en vastgoedsector zijn door de jury onder andere beoordeeld op maatschappelijke relevantie, innovativiteit, marktpotentie, duurzaamheid, creativiteit en lef....

Bekijk bericht
flits 5 april.png

Het LighthouseCycling evenement


Wij, Erwin Spuybroek en Bob Stolker van departement Noordzeekanaalgebied, hebben geconstateerd dat er in de bouw en vastgoedsector veel wielrenners rondlopen. Daarom organiseren wij, speciaal voor leden van de Lighthouseclub en hun relaties, het LighthouseCycling evenement...

Bekijk bericht

Innovatieve samenwerking terugkerend thema bij Lighthouse Award 2018


De wereld wordt complexer en sneller. Het vraagt steeds meer specialismen om hierop in te spelen. Tegelijkertijd wordt een integrale benadering steeds belangrijker. Je kunt het niet meer met één specialisme af. Om echt meerwaarde te creë...

Bekijk bericht
 

Dit zijn wij

Over ons
The Lighthouse Club Nederland telt 1.300 mensen met een leidinggevende functie in de bouwketen. Zij treffen elkaar in 36 departementen in het land.
Lees meer

Lid worden

Lid worden
De LHC is een sterk groeiende club professionals. Kennis delen en vriendschappelijk netwerken vormt de basis van onze contacten.
Meer over lidmaatschap

Ons fonds

Het Lighthousefonds
Het Lighthouse Fonds initieert projecten die ten goede komen van goede doelen in onze branche. Op grote en kleine schaal. Daar hebben velen baat bij.
Meer over de projecten

Leden in the picture

Twitterfeed

LoginInstellingen onthouden

Wachtwoord vergeten ? klik hier

Sponsors