Koninklijke erepenning
golfer.png

De 35ste Lighthouse Club Nederland GOLFDAG


Datum: vrijdag 13 juli 2018
Locatie: GC Almeerderhout

Bekijk bericht
DSC2927-click.png

Jaardag 2018 in het teken van vernieuwing


Leeuwarden was onlangs het toneel van de jaarvergadering van alle World Trade Centers ter wereld. Dit is niet alleen te danken aan de actieve lobby van het WTC Leeuwarden, maar ook aan het feit dat Leeuwarden dit jaar de Culturele hoofdstad van Europa is...

Bekijk bericht
DSC_2539.jpg

De transitie van flat Ellen wint Lighthouse Award 2018


De transitie van de flat Ellen volgens het ‘Asser servicekostenmodel’ is de winnaar van de Lighthouse Award 2018! Met deze Award worden buitengewone bijdragen aan ontwikkeling van de bouw- en vastgoedsector jaarlijks beloond. “De eigenaar-bewoners van...

Bekijk bericht
Screen Shot 2018-04-10 at 22.43.11.png

Interdepartementale bijeenkomst van dinsdag 10 april jl


Op dinsdag 10 april 2018 waren de departementen Amsterdam, Noordzeekanaal en Haarlemmermeer te gast in de Amsterdamse Bijlmerbajes.
Er was ook vertegenwoordiging van het departement Noord Holland Noord én het Landelijk bestuur was aanwezig middels Ronald Gout en Miriam Hersmis.

Bekijk bericht
 

Dit zijn wij

Over ons
The Lighthouse Club Nederland telt 1.300 mensen met een leidinggevende functie in de bouwketen. Zij treffen elkaar in 36 departementen in het land.
Lees meer

Lid worden

Lid worden
De LHC is een sterk groeiende club professionals. Kennis delen en vriendschappelijk netwerken vormt de basis van onze contacten.
Meer over lidmaatschap

Ons fonds

Het Lighthousefonds
Het Lighthouse Fonds initieert projecten die ten goede komen van goede doelen in onze branche. Op grote en kleine schaal. Daar hebben velen baat bij.
Meer over de projecten

Leden in the picture

Twitterfeed

LoginInstellingen onthouden

Wachtwoord vergeten ? klik hier

Sponsors