Koninklijke erepenning

Lighthouse Club present tijdens Week van de Bouw

jaarbeurs buiten.jpgAberson Smartbuild - PreWall.jpgWeekvdBouw - product BIA.jpgWeekvdBouw - product Mapei.jpgWeekvdBouw - VdVelden.jpg
 
Tijdens de Week van de Bouw zijn diverse leden van de Lighthouse Club als standhouder aanwezig. Wat opvalt is dat onze leden goed zijn vertegenwoordigd op de beurs Renovatie &Transformatie. Hier een kort overzicht van enkele deelnemers.

Beursintroductie Aberson SmartBuild en PreWall gevelisolatie
Beurs Renovatie & Transformatie, hal 7 stand D070
Aberson presenteert zich op de beurs als specialist in totaaloplossingen voor gevel en dak, onder de naam Aberson SmartBuild. Doel is complete gevel- en daksystemen te leveren voor renovatie en nieuwbouw, samen met vaste ketenpartners. Op de beurs trapt het bedrijf af met PreWall (zie foto), een internationaal beproefd gevelrenovatie- en isolatiesysteem met grote keuze in materialen en uitvoering.
LHC-leden: Jos Verbraeken (dept. IJsselland) en Victor Albers (dept. Stedendriehoek)

Jubilerend BIA Beton op de Bouwbeurs
Bouwbeurs, hal 11 stand E060
De deelname van BIA Beton aan de Bouwbeurs staat geheel in het teken van het 50-jarig jubileum van het familiebedrijf. Het bedrijf presenteert er de betaalbare groene gevel. Bij traditionele groene gevelconstructies worden de groene elementen aan het buitenspouwblad gehangen. Een aanzienlijke kostenbesparing is te realiseren door deze twee componenten samen te voegen; zo ontstaat één groene gevel die heel betaalbaar is. Tevens aandacht voor een standaardprogramma met systeemwanden om bij renovatie en transformatie tijdens kantoortijden geruisloos door te kunnen bouwen zonder overlast voor het werkend personeel.
LHC-lid: Harold Arts (dept. Rivierengebied)

Mapei toont veelzijdigheid met tijdsbesparende producten
Beurs Renovatie & Transformatie, hal 7 stand E096
Mapei brengt tijdens de beurs onder andere tijdsbesparende en vernieuwende producten onder de aandacht. Met het breedste assortiment aan (EC1)producten voor de bouwwereld, heeft de tegelzetter op veel fronten een antwoord voorhanden bij moderne omstandigheden en ondergronden.
Zo wordt Mapelastic Turbo geïntroduceerd, een sneldrogend flexibel waterdicht membraan, waarmee men reeds binnen 4 uur tegelt. Het is een product uit de nieuwe Fast Track Ready-lijn die staat voor tijdswinst. Door de snelle droging kan er meestal dezelfde dag nog worden begonnen met tegelwerk op terrassen en gaanderijen.
LHC-lid: Maarten jan Leppink (dept. Overijssel)

Oplossing voor leidingrenovatie zonder overlast
Beurs Renovatie & Transformatie, hal 7 stand E011
S4reno HomeLiner® van Van der Velden Rioleringsbeheer is dé oplossing voor leidingrenovatie zonder overlast door graaf-hak en/of breekwerk. De bestaande leiding wordt van binnenuit met geavanceerde apparatuur razendsnel van een duurzame bekleding voorzien, die vloeistofdicht is en de functionaliteit tot in lengte van dagen waarborgt. De leiding mag van diverse materialen zijn waaronder ook asbest.
Van der Velden heeft als enige in Nederland gekozen voor een speciaal op maat gemaakte installatie, waarbij het totale proces gecontroleerd en geprotocolleerd is en kwaliteit gegarandeerd. S4reno® biedt minimale overlast en maximale kwaliteit.
LHC-lid: Tom Klaassen (dept. Rijnmond)


februari 2015Lighthouse Club present tijdens Week van de Bouw

Terug naar overzicht