Koninklijke erepenning

Koninklijke onderscheiding voor Peter Keur

Peter Keur lintje.jpgPeter Keur lintje-breed.jpg
 
Direct na de uitreiking van de FGH Vastgoedprijs 2014 werd Peter Keur, directievoorzitter FGH Bank, op 3 november benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Deze Koninklijke Onderscheiding is hem verleend vanwege zijn maatschappelijke verdiensten in de regio Nunspeet. Het ging daarbij om zijn werkzaamheden voor de voetbalclub, voor het christelijk lyceum, voor de Taptoe en voor de Rotary.

Ook zijn verdiensten in de vastgoedwereld zijn meegewogen in de beslissing hem deze onderscheiding toe te kennen. Zoals zijn functie als directievoorzitter FGH Bank, vice-voorzitter Rabo Vastgoedgroep, raad van commissarissen PROVADA en oprichting van Nederlandse vastgoedsociëteiten.
Ook zijn betrokkenheid bij de Lighthouse Club Nederland droeg er aan bij. Naast zijn lidmaatschap van departement Gelderland, is hij voorzitter geweest van het Landelijk Bestuur en was hij actief bij het Lighthouse Fonds.

De Koninklijke Onderscheiding werd overhandigd door burgemeester van Nunspeet Dick van Hemmen, waar Peter en Nel Keur wonen.

november 2014

Koninklijke onderscheiding voor Peter Keur

Terug naar overzicht