Koninklijke erepenning

Lighthouse Fonds heeft nieuwe voorzitter

Henk van der Wiel.jpgHenk van de Wiel.jpg
 
Het Lighthouse Fonds heeft vanaf oktober 2014 een nieuwe voorzitter: Henk van de Wiel. Met zijn aanstelling als voorzitter is hij tevens toegetreden tot het Landelijk Bestuur van de Lighthouse Club Nederland.

Afgelopen zomer heeft Henk gesproken met leden van het landelijk bestuur over het Lighthouse Fonds, het invullen van de vacature als voorzitter van het fonds en het verder versterken van het bestuur van het fonds. Het bestuur van de LHC is zeer verheugd dat hij met enthousiasme deze taken op zich wil nemen.

Activiteiten van het fonds
Henk vertelt: “Het fonds heeft de afgelopen jaren op verschillende terreinen bedragen ter beschikking gesteld voor kennis, innovatie, monumenten en projecten. De Lighthouse Bouwprijs is een initiatief sinds 2010. De ambitie is het fonds statuur en naamsbekendheid te geven. We krijgen er immers als Lighthouse Club ook landelijk bekendheid mee en geeft ons gezicht.
Het versterken van het bestuur, het maken van een beleidsplan en het vervolgens uitvoeren daarvan hebben de prioriteit. Het is belangrijk om een goede focus op de activiteiten van het fonds te krijgen. Daarbij houden we voldoende rekening met de tradities van het fonds.”

Oproep aan de leden
Meer bekendheid geven aan het Lighthouse Fonds vraagt om een extra inspanning. Henk doet daarom een duidelijke oproep: “Leden die ideeën hebben of mee willen werken aan de positionering en activiteiten van het fonds zijn van harte welkom.”
Aanmelden kan via het landelijk bestuur of secretariaat van de Lighthouse Club.

Over Henk van de Wiel
Henk van de Wiel is na het afronden van zijn studie aan de TU 23 jaar in het uitvoerend bouwbedrijf werkzaam geweest. De afgelopen 15 jaar is hij actief als DGA van Projectvisie, een adviesbureau in planontwikkeling, begeleiding en consultancy. Hij is lid van departement Betuwe en woont in Tiel.

Oktober 2014


Lighthouse Fonds heeft nieuwe voorzitter

Terug naar overzicht