Koninklijke erepenning

Mobiele site Lighthouse Club

hand met telf-3.jpg2x scherm installatie app-2.jpgapps schermafbeeldingen LHC.jpghand met telf-1.jpghand met telf-3.jpg
 
Nooit meer onderweg zonder de laatste nieuwtjes over de Lighthouse Club. De gegevens van alle leden altijd onder handbereik. Sinds zomer 2014 is de Lighthouse Club mobiel.

Hij wordt al de 'Light-site' genoemd! De mobiele website is speciaal ontworpen voor mobiele telefoons en tablets. U heeft de mogelijkheid om een snelkoppeling op het beginscherm van uw telefoon te plaatsen. U krijgt zo toegang tot de website op dezelfde wijze als een App. Maar zonder het gedoe van updates en geheugenbeperking.

Kortom vanaf nu beschikt u overal en altijd over de complete database van Lighthouse Club-leden en natuurlijk het laatste nieuws. Verder zijn ook de zoekmogelijkheden van de reguliere en daarmee ook de mobiele website sterk verbeterd. Wilt u hier optimaal gevonden worden kijk dan nog eens kritisch naar uw profiel. Ook dit kan voortaan via uw telefoon.

Het kan zijn dat u problemen ondervindt met het plaatsen van een snelkoppeling of button voor de mobiele site op het beginscherm van uw Apple telefoon of tablet. Er verschijnt dan geen "pop up" , waarin u wordt gevraagd de webapp te plaatsen op uw beginscherm. Mogelijk heeft dit te maken met de instellingen van uw telefoon.
U kunt dit eenvoudig oplossen door op de middelste knop in de onderbalk van Safari te drukken en te kiezen voor "voeg toe aan beginscherm". Zie één van de foto's boven met de schermafbeeldingen.

Veel plezier met het gebruik van de nieuwe app. Start uw browser op uw mobiele telefoon, ga naar m.lighthouseclub.nl, log eenmalig in en check het zelf!

De communicatiecommissie

Voor vragen, opmerkingen of goede ideeën m.b.t. deze website, neem met ons contact op via secretaris@lighthouseclub.nl

september 2014


Mobiele site Lighthouse Club

Terug naar overzicht