Koninklijke erepenning
LHC-theoriepraktijk.jpg

Inschrijvingen Lighthouse Award: van theorie tot praktijk


De inschrijvingen voor de Lighthouse Award 2019 zijn even afwisselend als innovatief. De duurzame oplossingen die de revue passeren hebben niet alleen een heel verschillende insteek, ze bevinden zich ook in heel verschillende fasen. Soms gaat het om een...

Bekijk bericht
bruggen-slaan.jpg

Inschrijvers Lighthouse Award slaan bruggen


Bij de volgende drie inschrijvingen voor de Lighthouse Award 2019 draait alles om bruggen. Letterlijke, maar ook figuurlijke bruggen: bijvoorbeeld tussen theorie en praktijk, tussen energiebesparing en circulariteit of tussen duurzaamheid en (binnen)comfort.

Bekijk bericht
neeltje-jans.png

Jaardag Lighthouse Club Nederland, vrijdag 5 april 2019


De jaardag wordt gehouden in Zeeland en wel op het voormalige werkeiland Neeltje Jans Neeltje Jans en de Oosterscheldekering vormen de scheidslijn tussen Noordzee en Oosterschelde en verbinden Schouwen-Duiveland en Walcheren.

Schrijf nu in door in te loggen op de website!

Bekijk bericht
eerste-inschrijvingen.jpg

Verschillende duurzame invalshoeken bij eerste inschrijvingen Lighthouse Award


De inschrijvingen voor de Lighthouse Award 2019 zijn binnen! Alle aangemelde innovaties houden natuurlijk verband met het thema van dit jaar: klimaat(neutraal) en de toekomstbestendigheid van de leefomgeving. Binnen dit kader blijkt er echter nog veel...

Bekijk bericht
 

Dit zijn wij

Over ons
The Lighthouse Club Nederland telt 1.300 mensen met een leidinggevende functie in de bouwketen. Zij treffen elkaar in 36 departementen in het land.
Lees meer

Lid worden

Lid worden
De LHC is een sterk groeiende club professionals. Kennis delen en vriendschappelijk netwerken vormt de basis van onze contacten.
Meer over lidmaatschap

Ons fonds

Het Lighthousefonds
Het Lighthouse Fonds initieert projecten die ten goede komen van goede doelen in onze branche. Op grote en kleine schaal. Daar hebben velen baat bij.
Meer over de projecten

Leden in the picture

Twitterfeed

LoginInstellingen onthouden

Wachtwoord vergeten ? klik hier

Sponsors